Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

BEDRIJFSHUISVESTING

Bedrijfshuisvesting

Altijd de juiste plek

Bent u op zoek naar een kantoorruimte, een winkelpand of een bedrijfshal voor uw onderneming? Wij beschikken over een interessante portefeuille van bedrijfsobjecten en putten graag uit ons grote netwerk om uw ideale locatie te vinden. We brengen zorgvuldig in kaart wat u zoekt en hoe u de bedrijfshuisvesting in wilt zetten. Ons team kan zich zeer goed verplaatsen in de wensen van elke klant, waardoor wij objecten kunnen adviseren die perfect bij deze wensen aansluiten. Door onze kennis van de markt en de omgeving én door onze actieve houding zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Bedrijfspand kopen

Een plek voor lange tijd

Als u een bedrijfspand wilt kopen, dan helpen wij u hier natuurlijk graag bij. We bespreken eerst samen met u wat u zoekt en waarom. Tijdens het hele traject begeleiden wij u van bezichtiging tot de handtekening onder het contract. Wij houden van duidelijke en transparante communicatie. Daarom zorgen we ervoor dat we vooraf zo compleet mogelijke informatie leveren met gedetailleerde omschrijvingen. Om uw ideale pand te vinden kijken we niet alleen naar de bedrijfspanden die te koop staan, maar zoeken we actief binnen ons netwerk en verkennen we alle mogelijke opties. 

Bedrijfspand huren

Een plek om te groeien

Bij het huren van een bedrijfspand zijn we u graag van dienst. Het huren van een bedrijfspand heeft als voordeel dat u zeer flexibel bent, wat zeker in de beginjaren van uw bedrijf handig is. Bij snelle groei van uw bedrijf is een huurcontract snel en gemakkelijk opgezegd. We begeleiden u tijdens het hele traject en zorgen ervoor dat u vooraf alle benodigde informatie over het huurobject krijgt. Onze kennis van de markt en de omgeving stelt ons in staat om altijd een interessant huurpand voor u te vinden.

Zoekt u bedrijfshuisvesting? Wij helpen u graag!

CONTACT

Heeft u vragen over dit unieke project, of wilt u graag wat meer informatie ontvangen?
Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u al bekend met ons project?