Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys Updates

Beleggen in vastgoed

CONTACT

U weet het wellicht: geld op de bank laten staan kost geld, dus vastgoedbeleggingen zijn een waardevolle investering. Wij hebben een doorlopend en breed aanbod van beleggingspanden in en om Rotterdam en Capelle aan de IJssel en kennen de markt en omgeving op ons duimpje. Onze klanten bestaan voornamelijk uit vermogende particulieren die kiezen voor een kleine vastgoedmakelaar met een grote expertise. Ze waarderen onze korte lijnen en vinden het prettig om niet in de kaartenbak van een grote organisatie te staan. Wij gaan dan ook zeer discreet te werk. Ons enorme netwerk stelt ons in staat om zelfs in een krappe markt interessante objecten te vinden. We kunnen schakelen op ieder niveau en werken graag samen met vaste partijen en partners.

Vastgoedbeheer
Wanneer wij een geschikt beleggingsobject voor u hebben gevonden, dan kunt u het beheer hiervan ook aan ons uitbesteden. We nemen alle beheertaken op ons, zoals het incasseren van de huur, de communicatie met de huurder en het onderhoud. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en verloopt het vastgoedbeheer zorgeloos en zonder problemen. Dankzij ons brede netwerk vinden wij altijd geschikte huurders. Wij verzorgen de huurcontracten en zien er altijd op toe dat de huurder respectvol met uw vastgoedobject omgaat. Onderhoud en reparatieverzoeken lopen standaard via ons en ook het tijdig innen van de huur kunt u aan ons overlaten. Inmiddels beheren wij al vele jaren vastgoedportefeuilles voor vermogende particulieren.

Vastgoedontwikkeling
Naast het vinden van bestaande vastgoedobjecten en het beheren hiervan, ontwikkelen wij kleinschalige projecten die wij vervolgens beschikbaar stellen voor beleggers in onroerend goed. Kansen in de markt pakken wij aan; oude panden die lange tijd leegstaan omdat ze niet meer voldoen aan de huidige eisen, vervangen wij bijvoorbeeld door moderne huurappartementen die inspelen op de behoeften van nu. Dit soort kleinschalige objecten zijn zeer interessant voor vastgoedbeleggers en bieden wij dan ook graag aan als herontwikkelings- en/of beleggingsobject.

Schrijf uzelf hier in voor de nieuwsbrief

Bent u al bekend met ons project?