Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys Updates

In vier stappen beleggen in vastgoed

CONTACT

Wanneer u geld op de bank laat staan, kost dat geld. Daarom is het verstandig om te investeren in vastgoed. Bij ‘T GoeieHuys hebben we een doorlopend en breed aanbod van beleggingspanden in en rondom Rotterdam en Capelle aan den IJssel. We hebben uitgebreide kennis van de markt en de omgeving en werken voornamelijk met vermogende particulieren die op zoek zijn naar een kleine vastgoedmakelaar met grote expertise. Wij waarderen de korte lijnen met onze klanten en gaan zeer discreet te werk. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we zelfs in een krappe markt interessante objecten vinden. We schakelen op ieder niveau en werken graag samen met vaste partijen en partners.

De voordelen van beleggen in vastgoed zijn talrijk. Het biedt een langetermijnrendement en biedt bescherming tegen inflatie. Bovendien kan het inkomen uit huur hoger zijn dan bij andere beleggingscategorieën.

In vier stappen beleggen in vastgoed
Bij ‘T GoeieHuys ondersteunen wij u graag bij het beleggen in vastgoed aan de hand van vier pragmatische stappen die wij samen doorlopen:

– Strategiebepaling
– Selectie & aankoop
– Voortgangsrapportage
– Evaluatie & toekomstadvies

Strategiebepaling
Beleggen in vastgoed vereist een zorgvuldige strategiebepaling. In deze eerste fase bieden wij onze expertise en advies om u te helpen de juiste strategie te bepalen. Als uw partner werken we samen om te bepalen hoe lang u wilt beleggen in vastgoed, wat voor soort vastgoed het beste bij u past en welke locatie geschikt is.

Selectie & aankoop
Onze dienstverlening omvat ook het selecteren en aankopen van het juiste vastgoed. Wij voeren waardebepaling en analyses uit op verschillende scenario’s en onderzoeken innovatieve beleggingsmogelijkheden in diverse segmenten. Daarnaast begeleiden wij het gehele due diligenceproces en onderhandelen we om de beste deal voor u te bereiken. Wij zorgen voor een soepele afronding van de transacties en contractvorming.

Voortgangsrapportage
Nadat de aankoop is voltooid, nemen wij de verantwoordelijkheid om uw beleggingen te optimaliseren en periodiek de voortgang van uw beleggingen te rapporteren. U wordt ontzorgt terwijl u rendement maakt. Jaarlijks geven wij een indicatieve waarde van uw beleggingen af, zodat u op de hoogte blijft van de actuele stand van zaken.

Evaluatie & toekomstgesprek
Aan het einde van de besproken looptijd van uw beleggingen, bespreken we samen de mogelijkheden. Verkopen we de beleggingen of houden we het vastgoed nog aan? Als er zich tussentijds kansen voordoen, zullen we deze proactief aan u voorleggen. Zo bent u verzekerd van een succesvolle belegging in vastgoed.

Wilt u met ons hierover in gesprek? Neem dan hier contact op met Maurice!

Schrijf uzelf hier in voor de nieuwsbrief

Bent u al bekend met ons project?