Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys Updates

Makelaar Capelle aan den IJssel

CONTACT

Bij het kopen en verkopen van panden is kennis van de lokale vastgoedmarkt essentieel. Als makelaar Capelle aan den IJssel begeleiden wij u bij het huren, kopen of verkopen van huizen en bedrijfspanden Capelle aan den IJssel. Bij ’t GoeieHuys Vastgoed kunt ook terecht voor onafhankelijke taxatie van uw pand.

Een makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Schakel ’t GoeieHuys Vastgoed in als u bedrijfspanden wilt kopen of huren. Wij zijn een erkende makelaar in vastgoed met een uitstekende reputatie en groot netwerk in deze regio. Voor advies en hulp bij de koop, verkoop en taxatie van panden kunt u bij ons terecht.

Makelaar Capelle aan den IJssel
Met de ervaring van ’t GoeieHuys Vastgoed op de vastgoedmarkt helpen wij als makelaar bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u naast verkoopadvies ook de beste verkooptips. Uw pand zetten wij net als al ons aanbod goed in de markt, met onder meer professionele vastgoedfoto’s. Tijdens de bezichtiging geven wij uitvoerig advies en uitleg aan kijkers, oftewel potentiële kopers.

Als allround vastgoedmakelaar verzorgen wij niet alleen de verkoop van huizen. U kunt ook in de arm nemen als onafhankelijk aankoopmakelaar. Wij gaan met u mee om de woning die u op het oog heeft te bezichtigen. Als professionals zien wij de staat van het object. Wij kunnen u meer vertellen over zaken als de kwaliteit en het benodigde onderhoud. De aankoopmakelaar geeft advies, neemt samen met u de koopovereenkomst door en begeleidt tot de overdracht. Over het kopen of huren van bedrijfspanden Capelle aan den IJssel vertellen wij u verder op deze pagina meer.

 

 

 

 

 

Bedrijfspanden
Als u op zoek bent naar kantoorpanden, winkelpanden of andere bedrijfspanden Capelle aan den IJssel en omgeving Rotterdam helpen wij u hier bij. ’t GoeieHuys Vastgoed beschikt over een bijzondere portefeuille van bedrijfsobjecten. Wij maken gebruik van ons grote netwerk als makelaar om een pand op de ideale locatie voor u te vinden. Door dit netwerk vinden wij ook bedrijfspanden voor u die (nog) niet te koop staan.

Een bedrijfspand huren behoort ook tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een huurcontract is dat deze makkelijk en snel opzegbaar is. Ideaal voor een startende onderneming. Dan zit het oppervlakte van het pand de groei van uw bedrijf niet in de weg. Alle informatie over het huurobject, zoals de opzegtermijn, krijgt u vooraf van ons. Wij zorgen met onze kennis van de markt en Capelle aan den IJssel dat wij altijd een geschikt huurpand voor u vinden.

Makelaar Capelle aan den IJssel: Taxatie
De taxateur van makelaar Capelle aan den IJssel kan een taxatie van uw pand uitvoeren. Zij komt langs voor een volledige opname van de woning of het bedrijfspand. Dit doet zij nauwkeurig volgens de officiële meetinstructies. De taxateur neemt alle belangrijke zaken door die van invloed zijn op de waarde van het pand. Dat zijn onder andere de ligging, het onderhoud, de afwerking en externe factoren.

Wilt u meer informatie over bedrijfspanden Capelle aan den IJssel? Neem dan vrijblijvend contact op met ’t GoeieHuys Vastgoed. Wij zijn aan- en verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel. Bij ’t GoeieHuys Vastgoed kunt u terecht voor advies over het huren of kopen van winkel- of bedrijfspanden. Ook hebben wij een doorlopend en breed palet van beleggingspanden in en om Rotterdam. Onze onafhankelijke taxateur stelt de waarde van uw pand vast met een uitgebreid, kwalitatief en hoogwaardig taxatierapport.

 

Schrijf uzelf hier in voor de nieuwsbrief

Bent u al bekend met ons project?