Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys Updates

Makelaar in Rotterdam nodig?

CONTACT

Bij het kopen en verkopen van een woning gaat u niet over één nacht ijs. ’t GoeieHuys Vastgoed begeleidt u als makelaar Rotterdam bij de koop of verkoop van een woning. Als verkoopmakelaar nemen wij u veel uit handen en geven u uitgebreid verkoopadvies. Ook kunt u door ons een taxatie Rotterdam laten uitvoeren. Als onafhankelijk aankoopmakelaar adviseren wij u bij de koop van een woning.

Bij de verkoop van vastgoed is kennis van de vastgoedmarkt vereist om het beste resultaat te bereiken. Wij zijn een allround makelaar Rotterdam en omgeving die u van begin tot eind begeleid bij het verkopen van uw woning of vastgoed. De waarde van uw woning kunt u door ons laten bepalen door taxatie Rotterdam. Bij de verkoop helpen we bij het maken van vastgoedfoto’s en geven we verkoopadvies en -tips. Als verkoopmakelaar nemen we ruim de tijd voor bezichtigingen en geven uitvoerig advies en uitleg aan de kijkers. We geven na de bezichtiging een terugkoppeling aan u als verkopende partij.

Makelaar Rotterdam 
Door onze ervaring met de koop en verkoop van vastgoed, kunt u ook gebruik van ons maken als aankoopmakelaar. ’t GoeieHuys Vastgoed is een bekende makelaar Rotterdam en de regio Rijnmond. Als onafhankelijk aankoopmakelaar bekijken wij een woning.

Ondanks dat wij dezelfde woning als u bekijken, vallen ons vaak andere dingen op en zien wij meer. U kijkt naar onder meer de indeling en het potentieel woongenot, terwijl ons makelaarsoog op de staat van de woning is gericht. Het inschakelen van een aankoopmakelaar verdient zich vaak terug. We geven als aankoopmakelaar in eerste instantie advies, maar nemen ook de koopovereenkomst met u door en begeleiden het traject tot aan de overdracht.

Taxatie Rotterdam
Voor de aankoop, herfinanciering, verkoop of verbouwing van uw woning voert onze taxateur graag een taxatie voor u uit. De taxateur komt langs voor een complete opname van de woning. Taxatie Rotterdam van ’t GoeieHuys Vastgoed gebeurt volgens de officiële meetinstructies en uiterst nauwkeurig. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Samen met u neemt de taxateur de belangrijke zaken door die bepalend zijn voor de waarde van de woning. Als makelaar Rotterdam weten wij dat het daarbij gaat om onder andere de ligging, de onderhoudssituatie en de afwerking van de woning. 

Makelaar Rotterdam ook voor verhuur vastgoed
Bij het verhuren van een woning krijgt u te maken met het huurrecht. Makelaar Rotterdam kan u begeleiden bij de verhuur van vastgoed. We stellen samen met u een huurcontract op, verzorgen de huurincasso en nemen indien gewenst het beheer voor u over. ’t GoeieHuys Vastgoed heeft veel ervaring met de huur en verhuur van zowel particuliere woningen als van bedrijfspanden.

Wilt u meer informatie over makelaar Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met ’t GoeieHuys Vastgoed. Wij zijn een allround makelaar met brede kennis van de vastgoedmarkt. Ons kantoor is gevestigd onder de rook van Rotterdam, in Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor de verkoop of aankoop van vastgoed, het huren van onroerend goed en het uitvoeren van taxatie Rotterdam.

Schrijf uzelf hier in voor de nieuwsbrief

Bent u al bekend met ons project?