Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

Ontdek het project:

Project Nootdorp Heronpark

Nootdorp Heronpark

 

Bedrijvenpark Heronpark is ontwikkeld in samenwerking met Prohuis, Voerman, Westpoint, Willy Naessens en Wouda Vastgoed. Het pand bestaat uit zeven kantoorunits waarvan vijf tot en met zeven nog beschikbaar zijn. Wat Heronpark zo uniek maakt, is dat het op een duurzame manier wordt opgebouwd en gunstig is gelegen direct langs de A12. 

Volledig Energieneutraal

In het pand is extra aandacht besteed aan klimaatbestendigheid en mobiliteit.

Geheel gasloze installaties

Toepassing van een warmtepomp in combinatie met airconditioningunits.

Zeer gunstige, centrale ligging

Het ligt direct aan de A12, op een paar minuten van de A13, A4 en de RandstadRail.

Een duurzaam bedrijvenpark

De vereniging van eigenaren heeft de ambitie om het park tot een van de duurzaamste bedrijventerreinen van Nederland te maken. Het pand zal volledig energieneutraal zijn met extra aandacht voor klimaatbestendigheid en mobiliteit. Wat tegenwoordig niet mag ontbreken bij een duurzaam pand zijn zonnepanelen. Ook Heronpark heeft panelen op het dak en probeert hierbij hun steentje bij te dragen door mee te helpen aan de bescherming van het klimaat. 

Duurzaamheidsmaatregelen

Ondanks dat alles nog volop in ontwikkeling is zijn er wel al concrete plannen rondom verduurzaming. Het pand zal geheel gasloos zijn, wat inhoudt dat er warmtepompen worden toegepast in combinatie met airconditioningunits. Ook zal het pand een hoge RC-waarde bevatten, waardoor Heronpark goed geïsoleerd is en er veel warmte wordt binnengehouden. Inspelen op circulariteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen zal dan ook van groot belang zijn in dit bedrijvenpark.  

Bedrijventerrein met gunstige ligging

Heronpark is perfect door zijn gunstige ligging direct aan de A12 en nabij het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’. Bovendien ligt het ook nog eens in de buurt van de A13 (Den Haag – Rotterdam) en de A4 (Den Haag – Amsterdam). Beide snelwegen liggen op een paar minuten afstand van het bedrijventerrein. Inspelend op de toename van elektrische auto’s zijn er ook mogelijkheden voor het plaatsen van laadpalen. Heronpark ligt langs de RandstadRail en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer als de auto geen optie is.

Bent u geïnspireerd?
Download hier de brochure!

CONTACT

Heeft u vragen over dit unieke project, of wilt u graag wat meer informatie ontvangen?
Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Download de brochure

Heronpark - Projectillustraties - Voerman Groep topview

Bent u al bekend met ons project?

Download hieronder uw brochure