Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

Ontdek het project:

Project Baanhoek West Sliedrecht

Baanhoek West
Tenorweg 4-16, Sliedrecht

Op bedrijventerrein ‘Baanhoek West’ ter hoogte van afslag 24 bij Sliedrecht West vanaf Rijksweg A15 komt er een nieuw bedrijfsverzamelgebouw. In totaal komen er zeven bedrijfs-/kantoorunits van diverse oppervlaktes. U kunt deze locaties bij ons huren. 

Zonnepanelen

Unit 1 beschikt over 50 zonnepanelen. Unit 2 t/m 7 beschikken over 40 zonnepanelen.

Uitstekende (OV)verbinding

Dicht bij het bedrijventerrein bevindt zich station Sliedrecht Baanhoek.

Parkeerplekken

Elke unit beschikt over eigen parkeerplekken, waardoor u uw auto altijd kwijt kan.

Zeer energiezuinig bedrijventerrein

Baanhoek West beschikt over enorm veel zonnepanelen met maximaal 450 Watt, daarnaast is het pand geheel gasloos. Ook bied het pand de mogelijkheid om een airconditioning (met verwarmende functie) te plaatsen. U heeft ook de mogelijkheid om laadpalen te installeren voor elektrische auto’s.

Gunstige ligging

Het bedrijventerrein ligt tussen de gemeente Sliedrecht en Papendrecht en zal deel uitmaken van de nieuwe wijk Baanhoek – West. De ligging is enerzijds grenzend aan de A15 en anderzijds grenzend aan de ontsluitingsweg ‘Ouverture’. Het treinstation heeft een uitstekende verbinding tussen Dordrecht en Geldermalsen, waardoor het pand goed te bereiken is met het OV.

Oplevering kantoren

De kantoren zijn moderne ruime kantoren van ongeveer 2,7 meter hoog. Er zit een systeemplafond met ledverlichting in, zodat u niet in het donker hoeft te zitten. De vloertegels in de pantry en toiletten zijn van antraciet met een grootte van 60 bij 60 centimeter. De binnenwanden zijn voorzien van gesausd glasweefsel en er zitten HPL stompe binnendeuren in van een eiken look. De luxe pantry met onder- en bovenkastjes heeft een doorstromer van warm water en aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser (deze worden er niet bij geleverd).

Oplevering Bedrijfsruimten

De bedrijfsruimten hebben luxe dames- en herentoiletten met urinoir, wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie voor uw handen. De ruimte is ongeveer 8,5 meter hoog en is voorzien van ledverlichting onder het betonnen dak. Er is een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4,5 meter breed en 4,5 meter hoog in gebouwd. Tijdens de bouw is er rekening mee gehouden met een mogelijkheid tot het aanbrengen van een kraanbaan exclusief rails en baan, met een hijscapaciteit van maximaal 5 ton.  

Bent u geïnspireerd?
Download hier de brochure!

Geïnteresseerd in
meer specificaties?

Contact

Heeft u vragen over dit unieke project, of wilt u graag wat meer informatie ontvangen?
Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Download de brochure

GoeieHuys - Vastgoed - Baanhoek West - Sliedrecht - bovenaanzicht

Bent u al bekend met ons project?

Download hieronder uw brochure

Baanhoek West