Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

Ontdek het project:

Project Bakestein Zwijndrecht

Bakestein
Voltastraat 41 - 57 Zwijndrecht

In Zwijndrecht komen negen energiezuinige, duurzame en zeer hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorunits. Het is een bedrijfshal met kantoorruimtes verdeeld over twee verdiepingen. Op het bedrijventerrein bevinden zich meerdere diverse grote bedrijven, waaronder: logistieke bedrijven, bouwondernemingen, dakdekkers, productiebedrijven, automobielbedrijven en diverse handelsbedrijven. 

Zonnepanelen

32 tot 48 zonnepanelen per unit, met maximaal 400 Wattpiek per zonnepaneel.

Parkmanagement

Het parkmanagement houdt de kwaliteit van de openbare ruimte in stand van het terrein.

Geheel gasloos

Met een toepassing van een airco-installatie met de mogelijkheid tot verwarmen.

Oplaadpunten

U heeft de mogelijkheid om oplaadpunten voor elektrische auto's aan te brengen.

Zeer energiezuinig bedijventerrein

Bakestein heeft per unit 32 tot 48 zonnepanelen liggen. Deze zonnepanelen hebben maximaal 400 Wattpiek per zonnepaneel. Het pand is geheel gasloos en u kunt een airco plaatsen met de mogelijkheid tot verwarmen. 

Gunstige ligging

U kunt Bakestein gemakkelijk bereiken met de auto. Het ligt gelegen langs de A16 op de transportas Rotterdam – Antwerpen. Daarnaast zijn rijkswegen A15 en A29 binnen enkele minuten bereikbaar. U kunt het bedrijventerrein ook bereiken middels een uitstekende openbaar vervoerverbinding.  

Oplevering kantoren

De kantoren van Bakestein worden opgeleverd met een betonnen verdiepingsvloer en systeemplafonds met ledverlichting. De kantoren zijn ongeveer 2,7 meter hoog. De binnenwanden zijn voorzien van metalstudwanden met HPL stompe binnendeuren die voorzien zijn van een eiken look. U heeft de beschikking tot een luxe pantry met onder- en bovenkastjes, voorzien van een doorstromer met warm water en aansluitingen voor een koelkast en vaatwasser (deze worden er niet bijgeleverd). 

Oplevering Bedrijfsruimten

De bedrijfsruimten worden met een monoliet afgewerkte betonnen vloer geleverd. Het is ongeveer 8,5 meter hoog en heeft ledverlichting onder de entresolvloeren en onder het betonnen dak. U heeft beschikking tot luxe betegelde toiletten met urinoir, wandcloset, een fonteintje en mechanische ventilatie. Elke unit heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4,50 meter breed en 4,50 meter hoog. Unit 6, 7 en 8 beschikken over twee overheaddeuren. Tevens heeft elke ruimte een airco-installatie. 

Bent u geïnspireerd?
Download hier de brochure!

Geïnteresseerd in
meer specificaties?

Contact

Heeft u vragen over dit unieke project, of wilt u graag wat meer informatie ontvangen?
Wij helpen u graag verder!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Download de brochure

Goeiehuys Vastgoed - Voltastraat - bedrijventerrein - Zwijndrecht - bovenaanzicht

Bent u al bekend met ons project?

Download hieronder uw brochure

Bakestein