Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys

Projecten

Onze projecten

Bij ‘t GoeieHuys Vastgoed hebben wij al aan twee verschillende projecten gewerkt, in de toekomst worden dit alleen maar meer.
Benieuwd naar onze projecten?

Goeiehuys Vastgoed - Voltastraat - bedrijventerrein - Zwijndrecht - bovenaanzicht
Projecten

Project Bakestein Zwijndrecht

Bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht is een bedrijfshal met kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen. Deze zeer energiezuinige en duurzame units liggen gelegen langs de A16

Lees meer »
GoeieHuys - Vastgoed - Baanhoek West - Sliedrecht - bovenaanzicht
Projecten

Project Baanhoek West Sliedrecht

Ter hoogte van afslag 24 bij Sliedrecht op de Rijksweg A15 komt een gloednieuw duurzaam bedrijventerrein Baanhoek West. In totaal komen er zeven bedrijfsunits van diverse oppervlaktes.

Lees meer »
Projecten

Project Ambachtsezoom Kavel H Blok C

Direct naast de op- en afrit van de rijksweg bij Hendrik-Ido-Ambacht, is het nieuwe project genaamd “Ambachtsezoom” gerealiseerd. In het pand op kavel H, blok C bevinden zich verschillende luxe uitgevoerde kantoren.

Lees meer »
Projecten

Project Ambachtsezoom Kavel H Blok B

Direct naast de op- en afrit van de rijksweg bij Hendrik-Ido-Ambacht ligt bedrijventerrein “Ambachtsezoom”.
Kavel H, Blok B beschikt over verschillende units, met daarin een bedrijfsruimte op de begane grond in combinatie met een over twee lagen verdeelde kantoorruimte.

Lees meer »
Merwedeweg - Zakelijk vastgoed - Goeie Huys 16
VERKOCHT

Project Merwedeweg

The Quay aan de Merwedeweg is een high-end kantoorgebouw in Zwijndrecht. Het drielaagse gebouw heeft een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Lindtse Dijk/Merwedeweg.

Lees meer »
Image1-scaled-1-min.jpg
VERKOCHT

Project Nootdorp Heronpark

Bedrijventerrein Heronpark is ontwikkeld in samenwerking met Prohuis, Voerman, Westpoint, Willy Naessens en Wouda Vastgoed. Het is een project wat in het teken staat van duurzaamheid en gunstig ligt gelegen naast de A12.

Lees meer »

Bent u al bekend met ons project?