Antrasiet-logo-T-Goeie-Huys-1000x200-1.png

Contact

't Goeie Huys Updates

Taxatie Capelle aan den IJssel

CONTACT

Een erkend en gevalideerd taxatierapport verzorgen wij voor uw woning. Wij voeren een onafhankelijke taxatie Capelle aan den IJssel voor u uit. Wij leveren u een kwalitatief en hoogwaardig rapport, dankzij onze ervaren taxateur Capelle aan den IJssel. Het uitgebreide taxatierapport stellen wij secuur op volgens de richtlijnen van het NWWI.

Een betrouwbare en secure taxateur met meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij: dat is Neliënne van Wijk. Zij is onze taxateur Capelle aan den IJssel. Voor een onafhankelijke taxatie Capelle aan den IJssel zit u bij ’t GoeieHuys Vastgoed dus goed. Neliënne verzorgt tegenwoordig uitsluitend taxaties van woningen. Onze hoogwaardige rapporten en gevalideerde taxaties voldoen hierdoor aan de laatste richtlijnen.

Taxatie volgens officiële meetinstructies
Wij voeren taxaties uit voor de verkoop, aankoop, herfinanciering of verbouwing van een woning. Onze taxatie Capelle aan den IJssel vindt volgens de officiële meetinstructies plaats. Onze taxateur komt bij u langs voor een complete opname van uw woning. Het uiteindelijke taxatierapport moet aan veel kwaliteitseisen voldoen. Dankzij de brede marktkennis van de taxateur Capelle aan den IJssel en het feit dat zij de periodieke bijscholing volgt om op de hoogte te zijn van de laatste richtlijnen, is ’t GoeieHuys Vastgoed NRVT gecertificeerd.

De taxatie Capelle aan den IJssel bestaat uit onderdelen die samen de basis leggen voor het taxatierapport. Na de volledige opname van de woning neemt de taxateur Capelle aan den IJssel alle overige belangrijke zaken door die de waarde van de woning bepalen. Denk hierbij aan onder meer de onderhoudssituatie, de ligging en de afwerking van de woning. Ook eventuele externe factoren kunnen van invloed zijn op de waarde van het huis.

Verkoopmakelaar
’t GoeieHuys Vastgoed biedt u meer dan alleen de taxateur Capelle aan den IJssel. Wij kunnen helpen bij de verkoop, verhuur en aankoop van een woning, maar ook bij bedrijfshuisvesting. Als verkoopmakelaar begeleiden wij u van begin tot eind in het verkoopproces. Bij het kopen van een woning op de huidige woningmarkt is een aankoopmakelaar aan te bevelen. Wij begrijpen dat u de koopovereenkomst graag wilt tekenen als die onder uw neus ligt, maar wij nemen deze graag voor u door. Zo komt u uiteindelijk niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onafhankelijk en betrouwbaar
De taxateur Capelle aan den IJssel legt alle bevindingen gezamenlijk vast in het taxatierapport. Dit rapport sturen wij ter validatie naar het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waar wij als makelaar in vastgoed bij zijn aangesloten. Het NWWI keurt het taxatierapport en controleert of wij deze volgens hun richtlijnen hebben opgesteld. Met een door het NWWI gevalideerd taxatierapport weet u dat de taxatie Capelle aan den IJssel betrouwbaar, onafhankelijk en nauwkeurig volgens de richtlijnen is verlopen.

Wilt u een taxatie Capelle aan den IJssel? Neem dan vrijblijvend contact op met ’t GoeieHuys Vastgoed. Wij zijn een allround makelaar met brede kennis van de vastgoedmarkt. Voor de verkoop of aankoop van vastgoed kunt u bij ’t GoeieHuys Vastgoed in Capelle aan den IJssel terecht. Ook bij het huren van onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres. Als allround vastgoedmakelaar kunnen wij elk vraagstuk op het vlak van vastgoed behandelen.

Schrijf uzelf hier in voor de nieuwsbrief

Bent u al bekend met ons project?